Brukenthal
. . . . . . .
| uk |
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Muzeul de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

CAMPANIE

. Despre campanie
. Deine Lakaien-Partener unic
. Documente si proiecte
. Filmele campaniei
. Albume foto
. Activităţi educative
. Evenimente
. Echipa
DONEAZĂ

Asociația Brukenthalia
Banca Transilvania


EUR cont
RO55BTRLEURCRTOOW6262901
RON
RO70BTRLRONCRTOOW6262901
USD
RO95BTRLUSDCRTOOW6262901

thank you
welt kultur
welt kultur
povesti sasesti
media breaking news
medias news
 
campaign
.

FILMELE CAMPANIEI

 

 

 

White Palace – Dark Story: It just happens Scurt metraj

video

… cu multumirile noastre!


Sunt multe persoane si multe motive pentru care Muzeul Naţional Brukenthal dorește să aducă mulţumiri la sfârșitul campaniei pentru restaurarea Palatului Brukenthal.
Filmul „It just happens” este felul nostru de a recunoaște faptul că, în cele din urmă, tot ceea ce contează este stropul de iubire pe care fiecare dintre noi este dispus să îl ofere.
White Palace – Dark Story: the legacy

[Palat alb – poveste întunecată: moştenirea] Scurt metraj

video

Filmul este o producţie a Muzeului Naţional Brukenthal pe melodia Young [Tânăr] a formaţiei Deine Lakaien.
Pe lângă o recapitulare a subiectelor prezentate în primele două părţi ale trilogiei, este prezentată faţada secundară a palatului. De asemenea, este ilustrată posibilitatea prin intermediul contrastelor – ceea ce s-a făcut şi ceea ce rămâne de realizat în privinţa restaurării.
Abordarea este modernă, propunându-şi să aducă trecutul în vremurile prezente, având drept ţintă audienţa tânără (în trup şi spirit) prin intermediul unui mesaj angajator.
Ca elemente de noutate, pot fi văzute portretele de tinereţe ale Sophiei şi Samuel von Brukenthal, o reconstituire IT pornind de la tablouri din colecţiile muzeului.
White Palace – Dark Story: the reception

[Palat alb – poveste întunecată: recepția] Scurt metraj

video

Filmul este o producție a Muzeului Național Brukenthal pe melodia Along Our Road [Pe drumul nostru] a formației Deine Lakaien.
Povestea atrage publicul într-un dialog cu Samuel von Brukenthal.
Privitorul pătrunde în saloanele destinate recepției în secolul al XVIII-lea: salonul de muzică, saloanele de desen și cele orientale.
Folosind o abordare lirică, filmul subliniază pierderea audienței între fondator și vizitatori pe măsură ce decorul întâlnirii lor intră în disoluție. O atenție specială este acordată salonului oriental din aripa de nord, închis pentru public din 1960.
White Palace – Dark Story: the stone

[Palat alb – poveste întunecată: piatra] Scurt metraj

video

Filmul este o producție a Muzeului Național Brukenthal pe melodia My Winter [Iarna mea] a formației Deine Lakaien.
Sunt prezentate structurile arhitectonice și elementele sculptate în piatră din Palatul Brukenthal.
Prezentarea evoluează de la portalul fațadei la soclul clădirii și portalul cu atlanți din prima curte, continuând cu a doua curte interioară și grădina.
Filmul are un caracter narativ și o abordare dramatică, evidențiind detalii ale deteriorărilor structurilor din piatră care nu sunt de obicei remarcate sau nu pot fi observate cu ochiul liber.

 
.