Brukenthal
. . . . . . .
| uk |
CAUTA  
.
SIBIU/HERMANNSTADT, ROMANIA
.
.
Galeria de Artă Europeană Biblioteca Brukenthal Galeria de Artă Românească Muzeul de Artă Contemporană Muzeul de Istorie Muzeul de Istorie Naturală Muzeul de Istoria Farmaciei Muzeul de Vânătoare Sala cu Frescă Laboratoarele de Restaurare Magazinele muzeului
.
.

CAMPANIE

. Despre campanie
. Deine Lakaien-Partener unic
. Documente si proiecte
. Filmele campaniei
. Albume foto
. Activităţi educative
. Evenimente
. Echipa
DONEAZĂ

Asociația Brukenthalia
Banca Transilvania


EUR cont
RO55BTRLEURCRTOOW6262901
RON
RO70BTRLRONCRTOOW6262901
USD
RO95BTRLUSDCRTOOW6262901

thank you
welt kultur
welt kultur
povesti sasesti
media breaking news
medias news
 
campaign
.

DEINE LAKAIEN - PARTENER UNIC
Deine Lakaien – magia ademenitoare a muziciiMuzeul Național Brukenthal și Asociația Brukenthalia au privilegiul de a prezenta formația Deine Lakaien ca Partener Unic al campaniei White Palace – Dark Story!Deine Lakaien

Nu există poveste fără magie, iar cea mai puternică magie este muzica.
Cuvintele și imaginile pot descrie umbrele unei existențe, muzica poate chema realitatea în lumină pentru că nu se adresează minții și ochilor, ci sufletului.
După susținerea unui concert de succes în anul 2013 în Palatul Brukenthal, duo-ul german Deine Lakaien se alătură campaniei White Palace – Dark Story, oferindu-i suportul muzical și, mai ales, magia care a făcut ca popularitatea formației să depășească granițele europene, ajungând până în Japonia și China.
Activă din 1985, Deine Lakaien este formată din Alexander Veljanov – voce și Ernst Horn – compozitor și multi-instrumentist. Stilul formației este clasificat în general ca Dark Wave, fiind caracterizat de diversitate stilistică, receptând influențe din muzica clasică, pop și elemente ale avangardei.
De-a lungul timpului, Ernst Horn și Alexander Veljanov au dezvoltat concepte diferite de abordare a concertelor, de la sintetizatoare și chitară electrică la concertele acustic de voce și pian sau la concerte grandioase precum cele susținute alături de Neuen Philharmonie Frankfurt.


Mai multe informații pe http://deine-lakaien.com

 
.